Ingatlan Malom ingatlanközvetítő iroda

6000 Kecskemét, Füzes utca 16. » Tel.: +36-20/379-8555

ingatlan malom

Cégünkről

Füzes utca 16.  (Füzes és Csaba utca sarok)
6000 Kecskemét

 

Üdvözli Önt az Ingatlan Malom csapata.

 

Kecskemét belvárosában nyitottuk meg ingatlanközvetítő irodánkat, azzal a céllal, hogy az ingatlant kereső és kínáló ügyfeleinknek teljes körű megoldásokat kínáljunk. Szakmai tudásunkra építve szolgáltatásaink olyan támogató értékkel bírnak, melyek révén a siker mindenkor garantált.

Mi, az Ingatlan Malomnál a valódi igényekre fókuszálunk. Munkánkat nagyfokú hatékonyság, rugalmasság, eredmény- és ügyfélközpontúság jellemzi. Nálunk az ingatlanvétel, eladás és bérbeadás folyamata gyors, egyszerű, jól átlátható és kényelmes mindkét fél számára. Fontosnak tartjuk, hogy az ingatlanügylet az árak tekintetében is mindkét fél elégedettségére szolgáljon. A helyes piaci ár meghatározása elengedhetetlen a sikeres és gyors értékesítéshez.

Nem titkolt törekvésünk, hogy Kecskemét város egyik legjelentősebb ingatlanközvetítőjévé váljunk. Folyamatosan növekvő ingatlan kínálatunkban Kecskemét és környékbeli új és használt ingatlanok találhatók, a vevői igényeket követve panel és téglaépítésű társasházi lakásoktól az irodákon, telkeken, garázsokon, nyaralókon és családi házakon át ipari és mezőgazdasági ingatlanokig választékunk mindent felölel. Az ingatlanok eladását és vásárlását jól képzett szakembereink segítik, akik mindenre találnak megoldást. Amennyiben adatbázisunkban valaki mégsem találja meg elsőre álmai otthonát vagy elképzelt befektetését, kérésére regisztráljuk igényeit, és ha ennek megfelelő ingatlan kerül az állományunkba, haladéktalanul értesítjük.

Nincsenek titkok! Optimalizált honlapunk elősegíti az egyszerű és gyors keresést. Minden ingatlanról részletes és valós információ található, mely nagyfokú bizalmat kelt az érdeklődőkben.


Valljuk: a sikeres ingatlaneladás elsősorban azon múlik, hogy elég érdeklődő látta-e vagy sem a lakást, házat, garázst, irodát... Mi azon fáradozunk, hogy az Ön ingatlanja minél rövidebb idő alatt, minél több ingatlant kereső vevőhöz eljusson, mégpedig közvetlenül. Ügyfeleinket személyesen kísérjük ki a helyszínre az ingatlan megtekintésére, előzetes időpont-egyeztetés alapján, akár hétvégén is. E szolgáltatásunk teljesen ingyenes.

A honlapunkra látogatók az ingatlankeresés mellett tájékozódhatnak az ingatlanpiac híreiről a folyamatosan frissülő cikkekből. Látogatóink visszajelzései alapján, illetve a piaci változásokra reagálva rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, hogy megőrizzük, illetve növeljük a piaci pozíciónkat.

Az Ingatlan Malomnál az ingatlanok közvetítését teljes lebonyolítással vállaljuk, ügyfeleink minden szolgáltatást egy helyen elérhetnek. Képzett ingatlanértékesítőink segítséget nyújtanak az általunk közvetített ingatlanok ügyvédi-, földhivatali- és illetékhivatali ügyintézésében is. Igény esetén hiteltanácsadó partnerünk útmutatást nyújt a lakáshitelek világában, és segít megtalálni a személyre szabott konstrukciót. Nem utolsó sorban ügyfeleink a törvény által előírt Energetikai Tanúsítvány elkészítésében is számíthatnak ránk.

 

Mottónk:

Az Ön elégedettsége a legfontosabb a számunkra! Mi a valódi igényekre fókuszálunk! Szolgáltatásaink olyan plusz értékeket hordoznak, melyek segítik Önt a gyors és eredményes ingatlaneladásban vagy vásárlásban.